Games

Ads

Featured

Tags

Random Posts

Recent Post

Featured

Games

Video

Most Popular
Videos

Labels

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

Popular Posts

Most Popular

12 Haziran 2016 Pazar

İnstagram takipçi kasma scripti İnstraPanel v2.2

instagram da takipici satışı yapabileceğiniz süper bir script.Bu script ile user kasarak satış yapabilir veya kendiniz için kullanabilirsiniz script tamamen mobil uyumludur isterseniz uygulama olarak hazırlayabilirsiniz.
Google Play Store de uygulamanızı paylaşır ve buradan da user kasabilirsiniz. Script sade ve kullanışlıdır piyasada genelde ücretli olarak satılmakta olan bu tür scriptler neredeyse hepsi aynı işlevi yapmaktadır.
Scriptin admin paneli yani yönetici kısımı da oldukça zengin instagram takipçi kazanma veya İnstagram Profilme Kimler Baktı gibi terimler ile kolay bir şekilde kullanıcılarınızı çoğaltabilirsiniz.Admin paneli (Yönetici Kısmı) de mobil uyumludur birçok İnstagram Takipçi Panelinde mobil uyumluluk yoktur.
İnstagram takipçi admin panelinde kolay ve kullanışlı beğendirme kısımı kullanıcı adınızı yazarak tüm resimlerinize tek tuşla İnstagram beğendirme ve Miktar belirleme.
Tek bir adımda kullanıcı adınız veya idniz ile İnstagram takipçi yollama userinizin hepsini kullana bileceğiniz bir sistemdir 5k useriniz varsa 5k takipçi atabilirsiniz.
Scripttin özeliklerini saydık şimdi kuruluma geçelim scripttin kurulumu çok basittir.Yapmanız gereken ilk olarak bir tane DB Oluşturmak ardından functionlar/instagram.config.php yolundaki dosyayı düzenlemek gerekli oluşturduğunuz DB bilgilerini buraya girerek kurulumu tamamlarsınız ve oluşturduğunuz DB ye size verdiğim Zip dosya içindeki database.sql dosyasını içe aktarmanız yeterlidir.
admin paneli (Yönetici kısımı adresi) : www.site-adresiniz.com/instagrampanel

İnstagram takipçi kasma scripti İnstraPanel v2.2 indir |5 mb




Ziyaretiniz için teşekkürler...Yorumlarınızı bekliyoruz...

0 on: "İnstagram takipçi kasma scripti İnstraPanel v2.2"