Games

Ads

Featured

Tags

Random Posts

Recent Post

Featured

Games

Video

Most Popular
Videos

Labels

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

Popular Posts

Most Popular

2 Mart 2016 Çarşamba

Wordpress ücretsiz premium pro temalar

YABANCI WORDPRESS TEMALARI
www.wordpress.org/themes/browse/popular: WordPress yönetim panelinde görünüm – temalar bölümünden de yeni bir tema eklemek istediğinizde gelen temalardır. WordPress tema yükleme yazımızda detayları paylaşılmıştır. Ücretli ve ücretsiz WordPress temalara ulaşabilirsiniz. Bir çok temanın ücretsiz versiyonu yanında ücretli versiyonları da sunulmaktadır. Kategori yapılmadığı için tema bulmak zor olmaktadır. Arama bölümünden anahtar kelime girebilir, en çok indirilen temaları öncelikle inceleyebilirsiniz. WordPress kurumsal tema, WordPress blog teması gibi her türlü tema çeşidine ulaşabilirsiniz.

www.s5themes.com: Ücretsiz Wordrpess temalar yer almaktadır. Tüm tasarımlar güncel ve size uygun olan bir tema bulabilirseniz kaliteli temalardır. Site altını istediğiniz gibi düzenleyebilme imkanı vermektedir. WordPress kurumsal tema, topluluk (buddypress) teması, WordPress blog teması ve WordPress kişisel tema tema öne çıkmaktadır. Temayı tıkladığınızda gelen sayfada ‘view demo’ tıklayarak temayı inceleyebilirsiniz. Download tıkladığınızda Create New Account bölümünde kullanıcı adı ve e mail adresinizle üye olarak tema dosyalarını indirebilirsiniz.

http://inkhive.com:Ücretsiz WordPress temalar ve aynı temaların daha fazla özelliğini içeren ücretli versiyonları sunulmaktadır. Site altındaki linkleri kaldırabilir, kendi yazı ve linklerinizi yerleştirebilirsiniz. Firma tanıtımı, blog sitesi, magazine sitesi, resim ağırlıklı galeri sitesi, seyahat sitesi güncel ve kaliteli bu temalar ile kolayca yapılabilir. Temaların tanıtımlarını izleyebilir ve download ile tema dosyalarını indirebilirsiniz.

www.fabthemes.com: Tamamen ücretsiz wordpress temaları içermektedir. Reklam içermeden footer – site altını düzenleyebilirsiniz. Çeşitli kategorilerde bir çok tema yer almaktadır. Temalar ücretsiz olmasına rağmen güncel tasarımlıdır ve devamlı olarak güncellenmektedir. WordPress Blog teması, WordPress kişisel tema, WordPress kurumsal tema, Wordpess emlak teması (listings kategorisinde, e ticaret (ecommerce) teması, WordPress haber teması, WordPress portal teması, Wordrpess video teması arasından size uygun olanı seçebilirsiniz. Temanın detaylarını tıklayın, ‘Share to Download theme’ (temayı indirmek için paylaş) yazısının altında temayı Facebook hesabınızla beğendikten sonra tema dosyasını indirebilirsiniz.

www.mythemeshop.com/free-wordpress-themes: Ücretli ve ücretsiz WordPress temalar yer almaktadır. Demoları inceleyebilir, yükleme yapmak için ise üye olmanız gerekmektedir. WordPress Blog teması olarak kullanılabilir.

www.simplewpthemes.com: Ücretsiz WordPress temaları yer almaktadır. Sadece kendi reklamını içeren link site altında bulunuyor, 15$ karşılığında bu linki kaldırmanıza izin veriyor. Bir çok kategoride, renk ve yan menü filtrelemesi yaparak 260 dan fazla temadan birini seçebilirsiniz. Temalar çoğunlukla güncel tasarımlı, bununla birlikte eski tip tasarımlarda bulunmaktadır. WordPress yeni sürümlerine uygun olacak şekilde temalar otomatik güncellenmektedir. WordPress Kurumsal tema, firma teması, blog teması, haber teması ve oyun teması öne çıkmaktadır. Temayı incelemek için ‘Live demo’ tıklayabilirsiniz, indirmek için ise ‘Download’ tıkladığınızda gelen sayfada ‘Free Download’ tıklayarak dosyayı indirebilirsiniz.

www.mageewp.com/themes: Gelişmiş kaliteli ücretsiz temalardan oluşmaktadır. Site altını düzenlenmenize imkan vermektedir. Demoları inceleyebilir, hemen dosyaları yükleyebilirsiniz. Kurumsal, firma tanıtım amaçlı temalar öne çıkmaktadır.

Free WordPress Themes Responsive WordPress temalardan oluşmaktadır. Demoları inceleyip, hemen indirebilirsiniz. Kurumsal, firma tanıtım siteleri ve fotoğraf siteleri için idealdir.

www.siteorigin.com/theme: Ücretsiz WordPress temaları yer almaktadır. Demoları inceleyebilir, WordPress yönetim panelinizden arama yaparak otomatik yükleme yapabilirsiniz. Yükleme sonrası Responsive özellikleri ve site altı düzenleme yapılabilmesi için 10$ talep etmektedir. Kurumsal temalar, sade temalar ve blog temaları ön plana çıkmaktadır.

www.d5creation.com/themegallery3: Ücretli temalar yanında ücretsiz temalarda yer almaktadır. Site altı reklam linki kaldırılamamaktadır. Güncel tasarımlı, kaliteli temalardır. Temaların demolarını inceleyebilir, yükleme yapmak istediğinizde ise sizi WordPress.org da ki tema sayfasına yönlendirmektedir. WordPress yönetim panelinizden tema adı ile arama yaparak otomatik yükleme yapabilirsiniz. Kurumsal, firma, haber ve blog teması olarak kullanılabilir.

www.templateexpress.com/responsive-wordpress-themes: Kurumsal, firma tanıtım siteleri için temalar sunmaktadır. Demoları inceleyebilir, yükleme yapmak istediğinizde sizi WordPress.org sitesine yönlendirmektedir.

www.wpeden.com/product-category/free-themes: Ücretli WordPress tema ve eklentiler sağlamakla birlikte az sayıda da olsa güncel tasarımlı, Responsive – duyarlı kaliteli temalar da sunmaktadır. Ücretsiz temalarda, site altında yer alan Wpedenin kendi linklerini kaldıramıyorsunuz. WordPress kurumsal tema, firma teması, e ticaret teması ve blog teması amaçlı kullanılabilir. Temanın özelliklerini inceleyebilir, ‘Live Preview’ tıkladığınızda demo temaya ulaşabilirsiniz. Tema yükleme işlemi üye olarak sağlanmaktadır.



RESPONSİVE WORDPRESS TEMALARI
Güncel Tasarımlı birkaç adet WordPress tema içeren sitelerdir. Responsive – duyarlı tema olmaları sebebiyle esneklik içermektedirler. Tasarım özelleştirme ile temaları farklı amaçlar için de kullanabilirsiniz. Genellikle kurumsal, firma tanıtım ve blog siteler için idealdir.

www.rohitink.com/category/my-themes

www.colorlib.com/wp/themes

Beautiful Free and Premium Responsive WordPress Themes | ThemeGrill

Imon Themes | Providing Premium Wordpress Themes

WordPress Free and PremiumThemes by Theme Horse


www.moonthemes.com

www.competethemes.com/themes

Themes - AlxMedia

www.weblizar.com/themes

Themonic - Iconic Themes

www.themesandco.com




E TİCARET WORDPRESS TEMALARI

Woocommerce gibi eklentiler ile birlikte e ticaret sitesi oluşturabilirsiniz. WordPress E ticaret temaları ile birlikte sektörünüze uygun e ticaret sitesi yapabilirsiniz.

Free WordPress Themes | Ready! WordPress Plugins and Themes


www.kadencethemes.com/shop



ESKİ TASARIMLI WORDPRESS TEMALARI

Güncel olmayan eski tasarımlı birçok wordpress tema barındıran sitelerdir. Eski tip olsun yönetimi basit olsun isterseniz inceleyebilirsiniz. Site altında yer alan linkleri düzenleyemezsiniz. Linkleri kaldırmak için ek ücret talep etmektedirler.

www.fthemes.com

www.newwpthemes.com

www.themezee.com/themes

www.dezzain.com/themes

www.wpskins.org

www.azmind.com/category/free-wordpress-themes

www.wphub.com/free-wordpress-themes



WORDPRESS YABANCI FİLM TEMALARI


Ziyaretiniz için teşekkürler...Yorumlarınızı bekliyoruz...

0 on: "Wordpress ücretsiz premium pro temalar"