Games

Ads

Featured

Tags

Random Posts

Recent Post

Featured

Games

Video

Most Popular
Videos

Labels

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

Popular Posts

Most Popular

19 Şubat 2016 Cuma

Instagram Ücretsiz Takipçi Arttırma Yöntemleri

Instagramda Takipçi Arttırma Yolları: Instagram son zamanlarda Türkiye’de ve dünyada populeritesini oldukça artırdı. instagram takipçi arttırmak için büyük bir ilgi oluştu. Buradan tutturan birçok insan çok cüzi paralarla e-ticaret yapmaya başlayabiliyor. İşte size instagramda takipçi arttırma yolları:

Instagram-Ücretsiz-Takipçi-Arttırma-Yöntemleri

instagramda takipçi arttırma

Instagramda Çok Takipçi Arttırma Yöntemleri

1- Instagram’daki en popüler fotoğrafları inceleyin.

Başkalarının paylaştığı ve popüler olmuş fotoğraflara bakarak zaman harcamak sizin de öngörünüzün gelişmesine katkı sağlayacaktır. Böylece ne tür taktikler ve fotoğrafların daha çok beğeni aldığını görmüş olacaksınız. Kendiniz uygulayabileceğiniz ipuçları yakalayacaksınız.

2- En iyi fotoğraf filtreleme uygulamalarını araştırın.

Kimlerin hangi uygulamaları kullandığını öğrenmeye çalışın. http://websta.me/hot‘ ve http://tagstagram.com/ adresinden dünya geneli trendleri bulabilirsiniz. Trendleri takip edin.

3- En çok kullanılan hashtagleri bulun.

Dünya geneli ilk 100 listesi burada bulunmaktadır: http://websta.me/hot http://tagstagram.com/. Etiketler trendlere göre sıklıkla değişebilir. Haber ve pop kültüre göre. Bir etiketi önce kullanmaya başlamak arkadaşlarınız arasında öne çıkmanızı sağlar.

instagramda takipçi arttırma tagları

instagramda takipçi arttırma hashtag

İŞTE DÜNYA ÇAPINDA EN ÇOK KULLANILAN 100 ETİKET
1.#love, 2.#instagood, 3.#me, 4.#tbt, 5.#cute, 6.#follow, 7.#followme, 8.#photooftheday, 9.#happy, 10.#tagsforlikes, 11.#beautiful, 12.#selfie, 13.#girl, 14.#picoftheday, 15.#like, 16.#smile, 17.#friends, 18.#fun 19.#fashion 20.#summer 21.#like 22.#instadaily 23.#igers 24.#instalike 25.#food 26.#amazing 27.#swag 28.#follow4follow 29.#tflers 30.#likeforlike 31.#bestoftheday 32.#style 33.#instamood 34.#wcw 35.#f4f 36.#followforfollow 37.#l4l 38.#family 39.#nofilter 40.#life 41.#lol 42.#repost 43.#pretty 44.#hair 45.#my10 46.#sun 47.#art 48.#webstagram 49.#iphoneonly 50.#instasize 50.#tweegram 51.#vscocam 52.#followback 53.#cool 54.#instafollow 55.#instacool 56.#funny 57.#mcm 58.#bored 59.#nature 60.#music 61.#girls 62.#beauty 63.#instago 64.#party 65.#all_shots 66.#eyes 67.#fitness 68.#night 69.#beach 70.#look 71.#nice 72.#sky 73.#baby 74.#christmas 75.#pink 76.#hot 77.#shoutout 78.#throwback 79.#20likes 80.#makeup 81.#black 82.#colorful 83.#dog 84.#photo 85.#day 86.#blue 87.#تصويري 88.#likes 89.#new 90.#onedirection 91.#iphonesia 92.#ootd 93.#cat 94.#instalove 95.#good 96.#instacollage 97.#sweet 98.#best 99.#awesome
4- Instagram’ı Facebook hesabınızla bağlayın.
Böylece hem facebook arkadaşlarınız sizi Instagram’da takip edebilir, hem de Instagram fotoğraflarınız otomatik olarak hiçbir zahmet göstermeden Facebook’ta da paylaşılır.

5- Twitter hesabınızı Instagram’a bağlayın.

Twitter fotoğrafların görüntülenmesine izin vermediği için sadece instagram linkleri gözükmektedir. Böylece link üzerinden gelen kişiler sizi takip edebilirler.

ınstagram hilesi • instagram takipçi hilesi ücretsiz

6- Günlük olarak ilgi alanınıza giren başkalarının fotoğraflarını beğenin.

Böylece günlük farklı kullanıcılardan 50 veya 100 fotoğraf beğenirseniz bunlardan bir kısmı sizi keşfedebilir. Sosyal medyada beğenme bir bağlantı kurma yoludur.

7- Her gün beğendiğiniz fotoğraflara yorum yapın.

Günlük 10-20 yorum yaparak yeni takipçiler kazanabilirsiniz. Böylece hem başkalarının fotoğraflarını Instagram’da popüler hale getiriyorsun hem de sen görünür oluyorsun.

8- Kişisel fotograf paylaşımında dikkatli olun.

Kişisel fotoğraflar size özeldir ve ilgi çekicidir. Ancak fazla açık veya uygunsuz fotoğraflar takipçi kaybetmenize de neden olabilir. Fakat belirli düzeyde kişisel fotoğraf paylaşımı karşıdakinin gerçek bir kişi olduğunu hissettirecek ve ilgiyi artıracaktır.

9- İnsanlara anı yaşatacak fotoğraflar paylaşın.

Takipçiler genelde hayranlık uyandıran fotoğraflara tepki verirler. Yemek, gezi, ürünler, giyim veya herhangi ilgi çekici bir şeyi paylaşarak onların da sizinle birlikte yaşamasını sağlayın.

10- Paylaşacağınız zamanı iyi belirleyin.

Ülkelere göre değişiklik göstermekle birlikte siz de kendi uygun en etkileşimli zamanınızı belli bir süre sonra keşfedebilirsiniz. Böylece daha fazla kişiye ulaşma imkanı bulabilirsiniz. Paylaşım yaptıktan sonraki üç saat çok önemli fotoğrafınızın takipçilerinize ulaşması için. O nedenle gece yarısı biraz istenilen bir zaman olmayabilir.

11- Fotoğraf düzenleme uygulamaları kullanın. 

Bu tür uygulamalar size farklı fotoğrafları bir arada kullanma gibi birçok yeni ve farklı özellik sunabilir.

12- Yer bildirimi yapın.

Fotoğraflarınızı paylaşırken nerede çektiğinizi de eklerseniz oraya ilgi duyan kişiler de fotoğrafınıza rahatlıkla ulaşabilir. Hatta foursquare üzerinden de size ulaşabilirler. O mekana yeni gelen bir kişinin sizin fotoğrafınızı görmesi ve takip etmesi kuvvetle muhtemeldir.

13- Hesabınızı tanıtacak yerlere ekleyin.

Web sitenize ve e-posta imzanıza ekleyerek yeni takipçiler toplayabilirsiniz.

14- Hikaye anlatın, sürekli olun.

İnsanlara sizi sürekli takip etmeleri ve sizin fotoğraflarınıza dikkat kesilmeleri için sebep sunun. Tek bir fotoğrafla işi kotaracağınızı düşünmeyin.
instagram türk takipçi arttırma yöntemi

15- İlgi alanınıza giren kişileri takip edin.

Takip etme aynı zamanda kendinizden haberdar etme yöntemidir. Instagram’da yeni takipçiler için bildirim olduğundan sizi farktemesi kuvvetle muhtemeldir. Ancak sürekli takip edip bırakmanın takipçilerinizde iyi bir imaj bırakmayacağını unutmayın. (Takip yapmadan önce hesabınızı gizlerseniz insanlar sizin paylaşımlarınızı merak edeceğinden takip önerisi gönderecektir. Böylece daha fazla takipçi toplayabilirsiniz. Birkaç hafta sonra Instafollowers gibi bir uygulama indirerek sizi takip etmeyenleri bulup onları takibi bırakabilirsiniz. Spam grubuna girebilir ama çok takipçisi olan sizinle benzer paylaşım yapan birini bulup onun takipçilerini de takip edebilirsiniz. Bu süreçte Instagram’ın takip ve takip bırakma limitleri olduğunu unutmayınız.)

instagram takipçi arttırma siteleri • takipçi kazanma siteleri

İşte en yeni takipçi arttırma siteleri:

Yukardaki taktik ve yöntemler size yetmedi mi? Aşağıdaki siteler yardımıyla da takipçi toplayabilirsiniz. Ancak hiçbirinin güvenliğinden emin olmadığımızı belirtmek isteriz. Ayrıca unutmayın; sahte takipçiler sizin ününüzü zedeleyecektir. Fark edildiğinde hiçbir güvenirliğiniz kalmaz. Sizin de tavsiye edeceğiniz site varsa ekleyebilirsiniz:
http://www.instagramtakipciarttirma.com
http://ucretsizinstagramtakipci.com
http://www.gorunum.org/
Bu sitelerin haricinde de iphone programları indirerek veya android uygulamaları indirerek benzer işlevi gören programlar bulabilirsiniz.

instagram takipçi kasma ücretsiz uyarısı!

Dikkat: Size ücretsiz takipçi vaat eden çoğu site, uygulama, e-posta, link ve programlarının muhtemelen virüs barındırdığını ve hesabınıza veya bilgisayarınıza zarar vereceğini unutmayın.
Eğer faydalı bulduysanız Instagram’da beni takip ederek başlayabilirsiniz:) http://instagram.com/Tokanmatikadam/

Etiketler: instagram, instagram takipçi, instagram ücretsiz takipçi, instagram ücretsiz takipçi yolları, sosyal medya

0 on: "Instagram Ücretsiz Takipçi Arttırma Yöntemleri"